Cum îmi pot închide contul?

Închiderea contului

Pentru a închide contul, poți contacta echipa noastră de asistență clienți utilizând butonul din partea de jos a acestei pagini și selectând una dintre următoarele opțiuni. Membrii echipei te vor ajuta apoi cu plăcere.

 

De asemenea, poți utiliza serviciul nostru pentru jocuri de noroc mai sigure „Autoexcludere” în cazul în care consideri că ai nevoie de o pauză de la jocurile de noroc. Pentru a afla mai multe despre acest lucru, fă clic aici.

Opțiuni de închidere

La închiderea contului Betfair, oferim mai multe metode diferite de închidere:

 

A. Închidere obișnuită

Acest tip de închidere a contului este conceput pentru cei care nu mai doresc să parieze pe Betfair. Aceștia pot fi nemulțumiți de serviciile pe care le-au primit ori încetează să mai joace un timp. Această metodă de închidere îți permite să-ți redeschizi contul în orice moment, contactând serviciul pentru clienți.

 

B. Excluderi

Ca parte a angajamentului nostru de jocuri de noroc mai sigure, Betfair oferă mai multe opțiuni clienților care au probleme cu jocurile de noroc. O astfel de opțiune este de a solicita o autoexcludere. Dacă trimiți o cerere de autoexcludere, soldul tău va fi transferat la metoda de plată utilizată cel mai recent. Contul tău nu poate fi reactivat înainte de expirarea perioadei de excludere selectate și nu vei primi niciun material promoțional sau de marketing.

 

Această opțiune îți permite să iei o pauză pentru una dintre următoarele perioade de timp:

  • 6 luni
  • 1 an
  • 2 ani
  • 3 ani
  • 4 ani
  • 5 ani
  • Definitiv

 

Pentru a-ți reactiva contul după expirarea perioadei de excludere, va trebui să ne contactezi.

 

C. Pauză scurtă

Opțiunea de pauză scurtă îți permite să iei o pauză pentru o perioadă la alegere între 1 și de 30 zile. Soldul sau pariurile restante vor rămâne în contul tău, iar pauza este eliminată automat după încheierea perioadei selectate. Pentru a afla mai multe despre acest lucru, fă clic aici.

 

D. Cerere de ștergere

Acest tip de cerere este conceput pentru cei care nu mai doresc să parieze pe Betfair și doresc ca datele lor cu caracter personal să fie șterse în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR). Datele tale cu caracter personal nu vor mai fi procesate de Betfair. Pentru a trimite o cerere, expediază un e-mail la adresa SubjectRights@betfair.com sau, alternativ, contactează echipa noastră de asistență clienți utilizând butonul din partea de jos a acestei pagini. În cazul în care îndeplinești criteriile care trebuie șterse, cererea va fi procesată în termen de 30 de zile. Reține că acest drept nu este absolut și este posibil să fim obligați să păstrăm datele tale după închiderea contului tău, în cazul în care acest lucru este impus prin lege.

Pentru mai multe informații despre drepturile tale, consultă Politica de confidențialitate.

Ți-a fost de ajutor?

Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?

Cel mai rapid mod de a ne contacta de la 11:00 la 20:00.