Exchange: Ce este MatchMe?

Este o funcție care facilitează confirmarea pariului tău.


Cu MatchMe activată, poți confirma pariurile într-un interval prestabilit de cote, ceea ce îți va permite să obții mai multe confirmări cu succes pe Exchange.

Piețele pot fi volatile, iar schimbările rapide de cote pot duce, uneori, la pariuri neconfirmate.
Dacă vrei să îți crești șansele ca pariul tău să fie confirmat integral, MatchMe te va ajuta.


Cum funcționează MatchMe?


Este un tip de ordin inteligent care îți găsește cele mai bune cote disponibile pentru miza dorită de tine, în cazul în care cotele se reduc (această funcție se aplică doar pariurilor „pentru”).
Funcționează împreună cu Cea mai bună executare a cotelor, astfel că, dacă piața fluctuează în favoarea ta, aceasta se va reflecta în cotele tale confirmate.
Dacă piața fluctuează în defavoarea ta, am implementat o logică inteligentă pentru a permite automat ca pariul tău să fie confirmat într-un interval prestabilit de cote mai mici.
Atunci când MatchMe nu poate obține o confirmare integrală a pariului tău, plasează acest pariu ca ordin normal neconfirmat.

MatchMe este disponibilă doar pentru pariuri „pentru” plasate de pe un dispozitiv mobil.

În exemplul de mai jos, este plasat un pariu de 25 RON (5 €/£/$) la o cotă de 2.5, cu MatchMe activată. În timpul procesării pariului, cota devine 2.4. Aceasta se încadrează în pragul logicii inteligente, iar pariul este confirmat la 2.4. La plasarea unui pariu cu MatchMe la 2.5, modificarea maximă a câștigurilor potențiale este de 7% (adică confirmată la 2.4).Logica MatchMe

*Maximă și medie se referă la situații de cel mai rău caz pentru toate cotele și, în majoritatea cazurilor, cotele dintre aceste valori vor fi confirmate

Exemple


Parametri de logică a cotelor

Scara clasică a cotelor Betfair

Ce se va întâmpla dacă scade cota mai jos de interval, după ce am plasat pariul, dar înainte ca acesta să fie confirmat?

Va fi tratat ca orice alt pariu normal neconfirmat și va fi plasat pe piață neconfirmat, la cota inițială pe care ai solicitat-o când ai plasat pariul. Din acel moment, pariul poate fi confirmat doar la cota solicitată de tine, dacă acea cotă devine din nou disponibilă după ce ai plasat pariul; sau

Va rămâne neconfirmat, dacă nu devine disponibilă o cotă cel puțin egală cu cea solicitată de tine.

MatchMe este o funcție care ajută la confirmarea pariului la plasarea inițială a acestuia, iar dacă pariul tău este în continuare neconfirmat sau confirmat parțial după plasarea inițială a pariului, atunci se supune mecanismului Exchange standard cu privire la pariuri neconfirmate sau confirmate parțial.


Cum activez sau dezactivez „MatchMe”?


Funcția MatchMe este implicit dezactivată pentru toți clienții. Totuși, o vei putea activa/dezactiva în orice moment, din două locuri.

  • Poți găsi butonul de comutare accesând „Setări” din meniul A-Z, apoi selectând „Opțiuni de cote”
  • De asemenea, vei putea să o activezi/dezactivezi pe biletul de pariu, atunci când plasezi pariuri „pentru”

Trebuie să ai activată Cea mai bună executare a cotelor pentru a activa MatchMe

Odată ce a fost activată, MatchMe va rămâne „activată” până când este dezactivată prin metodele de mai sus.

Ți-a fost de ajutor?

Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?

Cel mai rapid mod de a ne contacta de la 11:00 la 20:00.