Sportsbook: Întrebări frecvente Bonus / Sportsbook: Sport Bonus FAQs

Cum ştiu dacă m-am calificat pentru un bonus?
Pentru a vedea dacă în acest moment sunteţi calificat pentru orice ofertă - doar apăsaţi pe "Bonusurile mere" în partea de stânga sus a paginii betfair.ro/sport - sau apăsând pe bunotul care afişează balanţele în aplicaţia mobilă Sportsbook şi apoi navigând în secţiunea "Bonusurile mele" din meniul "Contul Meu".

Această pagină vă va arăta care sunt bonusurile pentru care v-aţi calificat, detalii despre produsele pe care puteţi cheltui bonusul şi data expirării.

Puteţi vedea deasemenea suma totală a bonusurilor pe care le aveţi pe Sportbook în partea de sus a site-ului sau a aplicaţie mobile.


Când voi primi bonsul?
Cele mai multe promoţii vor plăti suma bonus imediat după ce aţi îndeplinit cerinţele de calificare. Balanţa de bonus din partea de sus a site-ului sau a aplicaţiei pentru mobil va fi actualizată în momentul în care bonusul a fost acordat. Puteţi verifica de asemenea secţiunea Bonusurile Mele.


Cum pot să folosesc bonusul meu?
După ce aţi primit bonusul, acesta va fi consumat automat înainte de a utiliza orice altă suma din portofelul principal în momentul în care plasaţi un pariu - atâta timp cât condiţiile pariului indeplineşte termenii şi condiţiile prezente în detaliile promoţiei ex: sportul, cote minime, tipul pariului. Introduceţi valoarea mizei ca de obicei. În cazul în care miza este mai mică decât suma totală de bonus atunci diferenţa va rămâne vizibilă în balanţa de bonus.

În cazul în care pariul dvs. este câştigător, profitul va fi păstrat în balanţa bonus până când îndepliniţi cerinţele de rulaj - înainte ca suma să fie transferată în portofelul principal.

Nu uitaţi:

  • Bonusurile pot să fie folosite doar în pariurile de pe sporturile non-Exchange. PARIURILE EXCHANGE SUNT EXCLUSE.
  • În cazul în care aveţi mai mult de o selecţie pe bilet care s-ar putea califica pentru un bonus, suma totală a acestora va fi dedusă din balanţă bonus.
  • Pariurile plasate din fonduri bonus nu sunt eligibile pentru funcţionalitatea Cashout şi nu vor fi luate în calcul pentru nici o cerinţă de rulaj.


Când voi primi câştigurile din bonusurile mele?
În momentul în care cerinţele de rulaj sunt îndeplinite, toate pariurile calificate trebuie să fie soluţionate înainte de expirarea ofertei, înainte ca orice câştig să fie transferat în portofelul principal pentru a fi folosite mai departe sau retrase. Dacă un pariu se soluţionează după expirarea bonusului, suma bonus şi câştigurile în aşteptare vor fi pierdute.


Pot să folosesc bonusul pentru ambele tipuri de pariuri simple şi multiple?
Depinde în funcţie de ce este stipulat în termenii şi condiţiile fiecărei promoţii. Va rugăm să consultaţi termenii şi condiţiile pentru a afla cum puteţi să folosiţi bonusul.
Bonusurile Sportsbook nu pot să fie folosite niciodată pe Exchange.


Ce se întâmplă în cazul în care introduc o miză care este mai mare sau mai mică decât suma de bonus?
Dacă miza introdusă este mai mică decât bonusul: Miza va fi dedusă din balanţă de bonus. Orice sumă rămasă în balanţa de bonus va fi vizibilă şi va putea fi folosită pentru alte pariuri.
Dacă miza introdusă este mai mare decât bonusul: Toată suma bonus va fi dedusă şi suma neacoperită din miză va fi utilizată din portofelul principal. Trebuie să aveţi suficienţi bani în portofelul principal pentru a acoperi diferenţa altfel nu veţi putea plasa pariul.


Pot să retrag suma bonus?
Nu, bonusul Sportsbook nu poate să fie retras din portofelul de bonus, dar câştigurile generate din bonusuri Sportsbook şi orice sumă bonus rămasă va fi transferată în portofelul principal în momentul în care cerinţele de rulaj sunt îndeplinite şi toate pariurile calificate sunt soluţionate.


Ce înseamnă "aşteaptă ca pariurile tale calificate să fie soluţionate"?
În momentul în care cerinţele de rulaj sunt îndeplinite, trebuie să aşteptaţi până când toate pariurile calificate sunt soluţionate înainte ca orice câştig să fie transferat în portofelul principal. Pariurile trebuie să fie soluţionate înainte ca bonusul să expire, altfel suma bonus şi câştigurile în aşteptare vor fi pierdute.


Cum funcţionează "Revendicarea" unei promoţii?
Pentru revendicarea unei promoţii există o sumă cu care trebuie să contribuiţi din portofelul principal pentru a primi o sumă bonus adiţională. Suma folosită pentru revendicarea bonusului şi suma bonus adiţională vor fi transferate în balanţa de bonus şi vor rămâne acolo până când bonusul va expira sau până când veţi îndeplini cerinţele de rulaj.


Ce sunt "cerinţele de rulaj"?
Unele bonusuri pot avea cerinţe de rulaj. Aceasta este suma care trebuie pariată folosind fonduri din balanţa de bonus înainte ca orice câştig generat din bonus să poată fi retras. Toate câştigurile din bonus sunt ţinute în balanţa de bonus până când cerinţele de rulaj sunt îndeplinite.


De ce pariul meu nu a fost luat în considerare pentru cerinţele de rulaj?
Pariurile creează un progres în cerinţele de rulaj Sportsbook doar dacă îndeplinesc Termenii şi Condiţiile specifice promoţiei ex: sporturi eligibile, tip de pariu, cote minime.


De ce pariul meu a consumat fonduri din portofelul principal şi nu din cel de bonus?
Există 2 motive posibile:

  • Pariul plasat nu îndeplineşte termenii şi condiţiile bonusului aşa că fondurile folosite au fost cele din portofelul principal. Vă rugăm să consultaţi termenii şi condiţiile promoţiei pentru a vedea care pariuri pot să utilizeze bonusul. Pariul nu va fi luat în considerare pentru cerinţele de rulaj.
  • Aveţi deja un bonus în desfăşurare şi nu au mai existat fonduri bonus care să poată fi folosite în momentul plasării pariului, în consecință au fost folosite fonduri din portofelul principal. Pariul va fi luat în considerare pentru cerinţele de rulaj şi orice câştig va fi plătit înapoi în portofelul principal astfel încât să acopere miza folosită.

Ți-a fost de ajutor?

Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?

Cel mai rapid mod de a ne contacta de la 11:00 la 20:00.